Nuwe stem oor Thaba radiogolwe

THABAZIMBI – ‘n Nuwe stem gaan van Saterdagmiddag 31 Oktober tussen 14:00 en 15:00 die klankgolwe van ons plaaslike radiostasie bestyg.
André de Beer, beter bekend as Tjaart in sy Hoërskool Frikkie Meyer-dae, gaan Saterdag met die ‘groot’ rugby as kommentator by Thaba Stereo die rugby uitsaai.  André, oorspronklik van Thabazimbi, tans van Pretoria, se planne is om weer Thabazimbi sy tuiste te maak. Hy het die afgelope tyd as kommentator by Radio Pretoria uitgesaai en sal voorlopig op Thaba Stereo sport op Saterdagmiddae uitsaai. Met die ‘groot’ rugby Saterdagmiddag sal hy baie objektief wees alhoewel hy ‘n groot blou bul ondersteuner is. André verseker luisteraars dat hy albei kante van die grens sal uitsaai.

THABAZIMBI – ‘n Nuwe stem gaan van Saterdagmiddag 31 Oktober tussen 14:00 en 15:00 die klankgolwe van ons plaaslike radiostasie bestyg.

André de Beer, beter bekend as Tjaart in sy Hoërskool Frikkie Meyer-dae, gaan Saterdag met die ‘groot’ rugby as kommentator by Thaba Stereo die rugby uitsaai.  André, oorspronklik van Thabazimbi, tans van Pretoria, se planne is om weer Thabazimbi sy tuiste te maak. Hy het die afgelope tyd as kommentator by Radio Pretoria uitgesaai en sal voorlopig op Thaba Stereo sport op Saterdagmiddae uitsaai. Met die ‘groot’ rugby Saterdagmiddag sal hy baie objektief wees alhoewel hy ‘n groot blou bul ondersteuner is. André verseker luisteraars dat hy albei kante van die grens sal uitsaai.