Limpopo Quad Fun Run

MATJIESFONTEIN – Boere in die Matjiesfontein-Limpopo omgewing het verlede naweek hul plase oopgestel vir ‘n Limpopo ‘Quad Fun Run’ ten bate van die NG Gemeente Limpopo.
Sowat 200 vierwiel entoesiaste het vanjaar die roete met vierwiel en tweewiel motorfietse aangedurf. Vir ‘n paar manne was dit ‘n saak van erns en hulle het hulle vernuf getoets teen die Bosveld sand en sinkplaatpaaie. Aangesien dit ‘n pretrit was, is geen wenner aangekondig nie.
Dit is natuurlik waarom daar ook geen verloorders was nie en gesinne het die dag saam geniet op ‘n roete wat deur verskeie wildsplase gestrek het. Daar was natuurlik ook ‘n groot persentasie deelnemers wat in die maltrap-kategorie ingeskryf het en daar is ure lank in die watergate gespeel. Hulle het die vlakvarke behoorlik gewys hoe dit gedoen moet word.
‘n Feestelike atmosfeer het by die eindpunt geheers, met Ds Johnny de Clercq en sy Limpopo-gemeentelede wat sommer basaar ook gehou het. Volgens die organiseerders, mnr Harry Kruger en Hennie Vermaak, van Mogol Motors, was dit ‘n reuse sukses.

MATJIESFONTEIN – Boere in die Matjiesfontein-Limpopo omgewing het verlede naweek hul plase oopgestel vir ‘n Limpopo ‘Quad Fun Run’ ten bate van die NG Gemeente Limpopo.

Sowat 200 vierwiel entoesiaste het vanjaar die roete met vierwiel en tweewiel motorfietse aangedurf. Vir ‘n paar manne was dit ‘n saak van erns en hulle het hulle vernuf getoets teen die Bosveld sand en sinkplaatpaaie. Aangesien dit ‘n pretrit was, is geen wenner aangekondig nie.

Dit is natuurlik waarom daar ook geen verloorders was nie en gesinne het die dag saam geniet op ‘n roete wat deur verskeie wildsplase gestrek het. Daar was natuurlik ook ‘n groot persentasie deelnemers wat in die maltrap-kategorie ingeskryf het en daar is ure lank in die watergate gespeel. Hulle het die vlakvarke behoorlik gewys hoe dit gedoen moet word.

‘n Feestelike atmosfeer het by die eindpunt geheers, met Ds Johnny de Clercq en sy Limpopo-gemeentelede wat sommer basaar ook gehou het. Volgens die organiseerders, mnr Harry Kruger en Hennie Vermaak, van Mogol Motors, was dit ‘n reuse sukses.