ERA Thabazimbi vier 3 jaar

THABAZIMBI – Die ERA Thabazimbi-tak het op Donderdagaand 22 Oktober hul derde verjaarsdagviering saam met kliënte, by hul kantoor te Warmbadweg gehou.
Cathy, areabestuurder van die ERA Eiendomsagentskap, het met lof gepraat oor die Thabazimbi-tak se personeel en ook genoem dat dié besonderse tak die “Office Image of the year 2009” toekenning met die onlangse ERA prysuitdeling verower het.
Volgens Cathy lei die prinsipale, Herman en Anita Barnard hul agente met deursettingsvermoë, motivering en kundigheid op om die beste diens vir hul kliënte te waarborg. As deel van die verjaarsdagvieringe het ERA hul kliënte met ‘n biltong- en wynproe aand bederf. Elkeen het die kans gekry om vier biltongproehappies en vier verskillende wyne te proe. Die wenner van die proe-kompetisie, “kenner” Fransie Smit, het al die antwoorde korrek gehad. ERA Thabazimbi se agente poog om hul kliënte te onderskraag en die beste leiding moontlik te bied wat eiendomskeuses betref.

THABAZIMBI – Die ERA Thabazimbi-tak het op Donderdagaand 22 Oktober hul derde verjaarsdagviering saam met kliënte, by hul kantoor te Warmbadweg gehou.

Cathy, areabestuurder van die ERA Eiendomsagentskap, het met lof gepraat oor die Thabazimbi-tak se personeel en ook genoem dat dié besonderse tak die “Office Image of the year 2009” toekenning met die onlangse ERA prysuitdeling verower het.

Volgens Cathy lei die prinsipale, Herman en Anita Barnard hul agente met deursettingsvermoë, motivering en kundigheid op om die beste diens vir hul kliënte te waarborg. As deel van die verjaarsdagvieringe het ERA hul kliënte met ‘n biltong- en wynproe aand bederf. Elkeen het die kans gekry om vier biltongproehappies en vier verskillende wyne te proe. Die wenner van die proe-kompetisie, “kenner” Fransie Smit, het al die antwoorde korrek gehad. ERA Thabazimbi se agente poog om hul kliënte te onderskraag en die beste leiding moontlik te bied wat eiendomskeuses betref.