Borgdag lok groot veld

THABAZIMBI – Die NG Kerk se geborgde gholfdag wat verlede Saterdag plaasgevind het was deur 78 spelers ondersteun. Dit was ‘n beterbal kompetisie met ‘n keuse bofhou. Twee besoekers, Corrie Sanders en Lieb Liebenberg teken 51 punte aan en is die wenners. Billy Pring en Bernie Gous was kort op hulle hakke tweede  met 50 punte. Drie pare eindig op 47 punte naamlik H Verster en G Niehaus; N Nieman en H Sauerman; Esmé Behrens en Chappies Behrens. Baie dankie aan al die organiseerders, borge en helpers wat gehelp het om die dag moontlik te maak.
Hierdie Saterdag, 31 Oktober, is dit weer die Laerskool Koedoeskop se borgdag. Hierdie dag is ook altyd ‘n groot geleentheid om van die baie pryse te wen. Vrydag 6 November is dit laaste Interaksie. Saterdag 7 November is dit die groot gholf en musiekfees wat aangebied word ten bate van die twee leerlinge van die plaaslike CVO Skool wat ‘n paar maande terug elk ‘n arm in ‘n busongeluk verloor het.
Die Waterberg Sages se afsluitings funksie is op Donderdag 12 November op Nylstroom. Die plaaslike Sages wil graag hul eie jaareind funksie hou en wel op Donderdag 19 November. Daar word beplan om so teen 10-uur af te slaan sodat die geduldige vrouens so teen 4-uur by hulle kan aansluit waarna almal lekker gaan eet en kuier.

THABAZIMBI – Die NG Kerk se geborgde gholfdag wat verlede Saterdag plaasgevind het was deur 78 spelers ondersteun. Dit was ‘n beterbal kompetisie met ‘n keuse bofhou. Twee besoekers, Corrie Sanders en Lieb Liebenberg teken 51 punte aan en is die wenners. Billy Pring en Bernie Gous was kort op hulle hakke tweede  met 50 punte. Drie pare eindig op 47 punte naamlik H Verster en G Niehaus; N Nieman en H Sauerman; Esmé Behrens en Chappies Behrens. Baie dankie aan al die organiseerders, borge en helpers wat gehelp het om die dag moontlik te maak.

Hierdie Saterdag, 31 Oktober, is dit weer die Laerskool Koedoeskop se borgdag. Hierdie dag is ook altyd ‘n groot geleentheid om van die baie pryse te wen. Vrydag 6 November is dit laaste Interaksie. Saterdag 7 November is dit die groot gholf en musiekfees wat aangebied word ten bate van die twee leerlinge van die plaaslike CVO Skool wat ‘n paar maande terug elk ‘n arm in ‘n busongeluk verloor het.

Die Waterberg Sages se afsluitings funksie is op Donderdag 12 November op Nylstroom. Die plaaslike Sages wil graag hul eie jaareind funksie hou en wel op Donderdag 19 November. Daar word beplan om so teen 10-uur af te slaan sodat die geduldige vrouens so teen 4-uur by hulle kan aansluit waarna almal lekker gaan eet en kuier.