Ystervark Bergfietswedren tydens Swartklip Fees

Riaan Nagel en Johan Pienaar, die naaste wat Swartklip aan pro's gekom het, veg vir die tweede- en derde plekke.
Riaan Nagel en Johan Pienaar, die naaste wat Swartklip aan pro's gekom het, veg vir die tweede- en derde plekke.
SWARTKLIP – Die eerste Cross Country bergfietswedren vir Swartklip se Black Rock Rider fietsklub het op 10 Oktober tydens die Ystervarkfees plaasgevind.
Hierdie fietswedren is op Allen Mcgill se plaas aangebied met twee roetes om van te kies, ‘n 15km roete en ‘n stewige 40km roete. Alhoewel daar so ‘n paar rigtingaanwysers deur die vorige nag se reën uitgewis was, het net ‘n paar 40km ryers die pad byster geraak, maar weer die spoor opgetel om die voorste manne in te haal.
Deelnemers vanaf Rustenburg, Thabazimbi, Northam, Northam Plats, Amandelbult, Johannesburg, Pretoria en Swartklip het mekaar die stryd aangesê, maar dit was die manne en vroue van Thaba wat die wedren oorheers het, wat die Swartklipryers laat wonder het of dit dalk al is wat hulle daar langs die Ysterberge doen.
Volgens die organiseerders was die dag ‘n groot sukses met geen ernstige beserings nie.
Uitslae van die wedrenne is as volg:
15km Junior mans: L Nagel eersteplek. 15km Senior mans: A Esterhuizen in die eersteplek en F Steyn in die tweedeplek. 15km Senior dames:  M Steyn in die eersteplek en M Botha in die tweedeplek.
40km Junior mans: G Swart in die eersteplek en I Pienaar in die tweedeplek. 40km Senior mans: A de Beer in die eersteplek, J Pienaar in die tweedeplek en R Nagel in die derdeplek. 40km Senior dames – W Pienaar in die eersteplek, E Pelser in die tweedeplek en M Pretorius in die derdeplek.

SWARTKLIP – Die eerste Cross Country bergfietswedren vir Swartklip se Black Rock Rider fietsklub het op 10 Oktober tydens die Ystervarkfees plaasgevind.

Hierdie fietswedren is op Allen Mcgill se plaas aangebied met twee roetes om van te kies, ‘n 15km roete en ‘n stewige 40km roete. Alhoewel daar so ‘n paar rigtingaanwysers deur die vorige nag se reën uitgewis was, het net ‘n paar 40km ryers die pad byster geraak, maar weer die spoor opgetel om die voorste manne in te haal.

Deelnemers vanaf Rustenburg, Thabazimbi, Northam, Northam Plats, Amandelbult, Johannesburg, Pretoria en Swartklip het mekaar die stryd aangesê, maar dit was die manne en vroue van Thaba wat die wedren oorheers het, wat die Swartklipryers laat wonder het of dit dalk al is wat hulle daar langs die Ysterberge doen.

Volgens die organiseerders was die dag ‘n groot sukses met geen ernstige beserings nie.

Uitslae van die wedrenne is as volg:

15km Junior mans: L Nagel eersteplek. 15km Senior mans: A Esterhuizen in die eersteplek en F Steyn in die tweedeplek. 15km Senior dames:  M Steyn in die eersteplek en M Botha in die tweedeplek.

40km Junior mans: G Swart in die eersteplek en I Pienaar in die tweedeplek. 40km Senior mans: A de Beer in die eersteplek, J Pienaar in die tweedeplek en R Nagel in die derdeplek. 40km Senior dames – W Pienaar in die eersteplek, E Pelser in die tweedeplek en M Pretorius in die derdeplek.