Ideal Plants Kwekery nou ook in Thaba by Touch Coffee Shop

ideal plants
Die nuwe perseel van Touch Coffee Shop en Eu-Mar kwekery

THABAZIMBI- Vir die gerief van baie van hul getroue kliënte het Eugene en Anne-Marie besluit om hul bedryf uit te brei tot op die voorstoep van Thabazimbi.  Hulle is 35 jaar in die plante bedryf en handhaaf ‘n stywe pas ten einde in alle kliënte se behoeftes te voorsien. Daar word ook maandeliks by die kwekery te Sanddrift pryse ter waarde van tot R500 uitgeloof. Deur hulle kwekery te besoek kan u daarvoor in aanmerking kom. Gaan besoek gerus Eu-Mar Kwekery op die h/v 13 de Laan en Van der Bijlstraat, Thabazimbi. Dis by Touch Coffee Shop se perseel.  Die kwekery bied ‘n groot aantal spesiale aanbiedinge vir die seisoen.  Bestellings vir groot plante en palms is baie welkom. Kontak:  082 215 2648 of 082 465 3965 of  (012) 277-2212. Touch Koffie Winkel is ‘n gesellige en rustige plekkie met gawe personeel, baie gasvryheid en gewillige diens, waar hulle sal verseker dat u altyd welkom en tuis sal voel. Dié winkel het verskuif na 13de Laan 3. Hierdie skuif het dit vir hulle moontlik gemaak om hul horisonne aansienlik te verbreed. Touch beskik nou oor ruim en buite onthaal fasiliteite. Vele moontlikhede word vir u ontspanning aangebied. ‘n Heerlike ete kan saam met u familie of vriende geniet word, terwyl die kinders hulself besig hou met inkleur of speel. Enige funksie kan daar aangebied word, niks is te groot of te klein vir hul kosmaak span nie. Touch het die ideale perseel vir kinderpartytjies – sit terug en ontspan terwyl hulle alles reël en die kleingoed hulself gate uit geniet in die swembad. Springkastele en ander vermaak kan ook gereël word. Vanaf 1 November 2009 word die spyskaart gewysig om onder andere die volgende in te sluit: steaks, skaap- en vark tjops, calamari, schnitzels en nog vele meer. Elke Sondag word ‘n tradisionele buffet ete aangebied, vir slegs R85 per persoon. Dis sluit in: 2 vleisdisse, rys, slaai, 2 groentes, gebakte aartappels en nagereg. U kan dit ook as wegneem etes bestel.‘n Reeks dames- en kinderklere word ook by Touch aangehou met nuwe voorraad een maal per maand.  Daar is nie nog ‘n instansie soos Touch nie, gaan geniet die ervaring saam met hulle. Vir navrae/besprekings kontak Maretha by 082 929 6858 of Melissa 072 620 7897