Bosveld-oord hou hoed-dag

Op die foto: Agter vlnr: Dita Bronkhorst, Thea Bezuidenhout, Dollie Breedt wat ook as die wenner aangewys is met haar “kombuis hoed”, Ria Potgieter, Glenda Jordaan, Martie Theron was 2de, Lettie du Plessise en Enna Joubert was 3de. Voor vlnr: Tannie Lena du Preez en Cas du Plessis. Al die deelnemers het ietsie ontvang vir hulle moeite.
Op die foto: Agter vlnr: Dita Bronkhorst, Thea Bezuidenhout, Dollie Breedt wat ook as die wenner aangewys is met haar “kombuis hoed”, Ria Potgieter, Glenda Jordaan, Martie Theron was 2de, Lettie du Plessise en Enna Joubert was 3de. Voor vlnr: Tannie Lena du Preez en Cas du Plessis. Al die deelnemers het ietsie ontvang vir hulle moeite.

THABAZIMBI – Die bejaardes van Bosveld-oord het met hul vergadering op Woensdag 7 Oktober hul “kombuis hoede” gedra.
Met hierdie hoede, wat slegs uit kombuisware bestaan, kon die bejaardes vrye teuels aan hul verbeelding gee om unieke hooftooisels te skep.
Hulle skeppingsvermoë is nog lank nie uitgeput nie, en die hoede het goeie vermaak verleen tot die vergadering. Die beoordeling het na afloop van die “hoed parade” plaasgevind. Mev Marietjie van der Merwe van die VLU Thabazimbi was die beoordelaar.