Ons lesers skryf – Rusverstoring

Baie mense is nie bewus van die rol wat die verkeersafdeling op hierdie gebied speel nie en ander dink weer dat daar nie so iets soos rusverstoring is nie. Moenie glo nie! Rusverstoring is springlewendig en gesond! Op Vrydag 11 September omstreeks 18:00 het ons die hulp van die Verkeersafdeling van Thabazimbi ingeroep om ons by te staan met bure wat ons treiter deur hulle musiek onnodig hard te speel.
Mnr Johnny Motaung se span, mnr Gerrie Visagie en sy kollega was binne minute op die toneel en het dadelik opgetree en die probleem hokgeslaan. By twee geleenthede hierdie afgelope maand moes ons ook die hulp van die SAP inroep om remoerige mense van Ipelegeng woongebied wat gedurende die nag hulle musiek onuithoudbaar hard gespeel het, stil te maak. In albei gevalle het die Polisie opgetree en kon ons binne tien minute weer rus en vrede ervaar. Volpunte aan julle almal! Baie dankie dat ons op julle kan staatmaak om wet en orde te handhaaf in ons dorpie.
Mr Johnny Motaung and you team, SAP officers, we salute you.
Mnr en mev Van den Bergh