Ruiters in die Limpopo Span

Die groep Thabazimbi ruiters wie Limpopo verteenwoordig het by die Inter-Regionals, voor vlnr: Liandi Pienaar en Lindie de Beer. Agter vlnr: Gillian Trollope, Melissa de Beer en Monica Willats.
Die groep Thabazimbi ruiters wie Limpopo verteenwoordig het by die Inter-Regionals, voor vlnr: Liandi Pienaar en Lindie de Beer. Agter vlnr: Gillian Trollope, Melissa de Beer en Monica Willats.

PRETORIA – Die 2009 Inter-Regionals vir perdespring het vanaf 14-16 Augustus te Kyalami Equestrian Park plaasgevind.
Die spanne van Oos, Wes, Suid, Noord, Sentraal Gauteng en Limpopo het meegeding. Thabazimbi ruiters wat Limpopo verteenwoordig het, was Monica Willats met Wes Maki Saki (Adults 90cm), Melissa de Beer met Opressor (Adults 90cm), Gillian Trollope met Corn Time (Adults 1m), Liandi Pienaar met Solar Princess (PR 80cm) en Lindie de Beer met Wairwolf (1.1m).
Volgens die Thabazimbi ruiters was die kompetisie baie mededingend en voltooi die kompetisie met die volgende uitslae:
Monica Willats met Wes Maki Saki verower twee derdeplekke, ‘n vierdeplek en haar span ‘n derdeplek. Melissa de Beer met Opressor wen ‘n tweedeplek, Lindie de Beer met Visa ‘n tweedeplek, Gillian Trollope met Corn Time se span behaal ‘n tweedeplek en Liandi Pienaar met Solar Princess se span behaal ‘n vierdeplek.