Suid-Afrika se jong musiek legende Bok van Blerk te sien by Thaba Expo 2009

Die geografiese wonderwerk Thabazimbi, met sy bosveld vlaktes en berg landskappe bied hierdie jaar die Thabazimbi Wild en Toerisme Expo vanaf die 30ste April tot die 2de Mei 2009 aan. Besoekers kan staat maak op ‘n aksie belaaide familie naweek op die ideale perseel van Thaba Park in die Limpopo Provinsie.
Van Blerk het met sy treffer , De La Rey, meer as 200 000 kopieë verkoop wat hom die top verkoper van 2007 en 2008 gekroon het. Die verkope het ook gesorg dat Bok Goud en Platinum status bereik het in Suid-Afrika. Met sy gesig wat op die voorblad van die New York Times gepryk het, het hy beslis sy merk in die musiekbedryf gemaak. Kunstenaars wat sy musiek inspireer sluit Bruce Springsteen, Dire Straits, Koos Kombuis en Valiant Swart in en gee beslis vir ieder en elk net nog meer rede om na hierdie Afrikaanse Legende by die Expo te kom luister. Bok sal ook optree saam met ‘n reeks kunstenaars soos Steve Hofmeyr, Robbie Wessels en DJ Ossewa om maar net ‘n paar te noem.
Die jaarlikse Koedoe Quad Fun Run sal plaasvind op Vrydag 1 Mei 2009 by Koedoeskop Laerskool. Die registrasie fooi beloop R200 wat voorafbetaalbaar is of R250 wanneer daar eers op die dag geregistreer word. Die resies begin om 8:00. Deelnemers sal die ongelooflike natuurskoon sien en beleef soos wat hulle vordering deur die resies maak. Maak seker niemand mis uit op hierdie aksie nie. Vir verdere navrae of informasie kontak gerus: Nelmarie: 073 164 5105
Ander fantastiese aktiwiteite om na uit te sien oor die loop van die naweek sluit in, ponie ritte op die Vrydag en Saterdag vanaf 13:00 tot 17:00 vir slegs R10 ‘n rit. Daar is ook ‘n perdeskou kompetisie op Saterdag 2 Mei 2009 wat net so lekker is om na te kyk soos wat dit is om deel te neem, dit begin om 08:30 Saterdag oggend. Vir verdere informasie of navrae kontak gerus: Monica: 082 377 5009.
Op 2 Mei vanaf 9:00 – 17:00 sal die manne van die Cobra motorklub ook hul speelgoed kom uitstal. Daar sal ongeveer 15 prag Cobra sport voertuie te sien wees. Ma’s word gewaarsku om Pa se beursie eerder vas te hou tydens die vertoning…
Ook op Saterdag 2 Mei vind ‘n ope lug Roofvoël vertoning plaas omstreeks 12:30 op die Thaba Spar Verhoog. ‘n Verskeidenheid van Roofvoëls sal te sien wees onder ander uile, valke en arende. Dié Roofvoël organisasie is ‘n nie-winsgewinde bedryf en donasies vir die rehabilitasie van die voëls sal baie waardeer word tydens die vertoning. Die vertoning sal ongeveer 45min tot ‘n halfuur duur en is gratis. Deur die loop van die Expo, sal daar ook ‘n stalletjie wees wat deurlopend lewendige uile op vertoning sal hê
Na al die aksie, vind die gewilde Wildsbokafslagkompetisie in die groot biertuin op die rugbyveld plaas. Moet dit nie mis loop nie. Hou die program dop vir die tye.
Dan om die Saterdag mooi af te sluit sal daar weer Wildsritte na Marakele Nasionale Park aangebied word. Gaan besoek hulle staanplek in Koedoe Laan gerus vir verder inligting.
Expo boekies sal daagliks by die Expo uitgedeel word wat die volledige dag se program bevat asook ‘n aanduiding van waar jy jou gunsteling stalletjie kan vind. Pa’s moet beslis gaan inloer by ons groot 4×4 en kampeer toerusting hoekie wat geleë is reg langs die paviljoen.

Kaartjie Informasie:
Die kaartjies kan gekoop word voor en tydens die Expo teen die volgende pryse:
30ste April 2009 (Donderdag): Volwassenes R50; Kinders (onder 13jaar ): R25; Pensionarisse: R30
1 Mei 2009 (Vrydag): Volwassenes: R60; Kinders (onder 13 jaar): R30; Pensionarisse: R35
2 Mei 2009 (Saterdag): Volwassenes: R60; Kinders (onder 13 jaar): R30; Pensionarisse: R35
Vir verder informasie oor die Thabazimbi Wild en Toerisme Expo kontak asseblief vir Ingeborg Keyser by 012 327 6163/6601 of Ingeborg@oppikoppi.co.za. Vir enige media navrae kontak asseblief vir Tess Manders, tessm@oppikoppi.co.za.