Wenners van die Superkoei-toekennings

Die wenners van die 2006/2007 Bayer Superkoei-toekennings vir die Simbra- en die Simmentalerrasse is tydens die Pretoria Skou vereer. Die Simmentaler/Simbra Beestelersgenootskap wys jaarliks superkoeie aan op grond van hul prestasies by die vernaamste skoue, met inagneming die punte en Simdeks-syfers wat behaal is. Bayer Dieregesondheid borg hierdie toekennings reeds die afgelope 13 jaar. Geen Simbra het egter vanjaar gekwalifiseer nie.

Superkoei-toekennings

Op die foto is van links JAM Slabbert, Odendaalsrus, eienaar van die Superkoei, Topliz Odille, TS 0224, (Lichtenburg Skou); J P de Villiers, Sannieshof, wat die Superkoei De Vil Nina, J P D 0114 geskou het, (Vryburgskou); Callie Lee, Thabazimbi wie se Superkoei Simbo Annemi CG 9813 die louere ingepalm het, (Pretoria Skou) en Dawie Fourie, bestuurder sleutelrekeninge, Bayer Dieregesondheid.