Trentyre Pro 20 aandliga krieket begin eersdaags

THABAZIMBI – Die Trentyre Pro 20 aandliga neem in aanvang op 21 Augustus 2007.

Die deelnemende spanne is Quick Civils, Amandelbult, HFM 1 stes, Tyre Corporation, Blue Chip Lubricants, The Bike Shop en Swartklip. Die program lyk dan soos volg. Op 21 Augustus Quick Civils en The Bike Shop, 23 Augustus HFM en Swartklip, 28 Augustus Amandelbult en Blue Chip, 30 Augustus HFM en Tyre Corp, 4 September Quick Civils en Swartklip, 6 September Amandelbult en The Bike Shop, 11 September Tyre Corp en Blue Chip, 13 September HFM en The Bike Shop, 18 September Swartklip en Amandelbult, 20 September HFM en Blue Chip, 25 September Quick Civils en Tyre Corporation, 27 September The Bike Shop en Blue Chip, 2 Oktober Tyre Corp en Swartklip, 4 Oktober HFM en Amandelbult, 9 Oktober Quick Civils en HFM, 11 Oktober Amandelbult en Tyre Corp, 16 Oktober Swartklip en The Bike Shop, 18 Oktober Quick Civils en Blue Chip, 23 Tyre Corp en The Bike Shop, 25 Oktober Amandelbult en Quick Civils, 30 Oktober Blue Chip en Swartklip, 1 November Moontlike uitspeel en 6 November Finaal.