Melkkan herhaaldelik beroof

THABAZIMBI – Die Melkkan is Woensdagaand 29 Junie om ongeveer 20:00 van R990 beroof. Na wat berig word het die verdagte oor die toonbank gespring waarna hy ‘n vuurwapen teen die kassiere se kop gedruk en aangedring het op die kontant in die laaikas.
Die verdagte het die geld gegryp en uit die winkel gestorm. Die polisie is dringend opsoek na enige inligting wat kan help met die opsporing van die verdagte. Hy is 1,9 meter lank en het ‘n klapmus gedra. ‘n Verdagte wit Volkswagen Golf is kort voor die rooftog voor die Melkkan gewaar.
Verlede Vrydagaand 1 Julie is die Melkkan weer beroof van ongeveer R2 000. ‘n Man met dieselfde beskrywing as die verdagte van die rooftog op Woensdagaand, het die winkel ingestorm en sy hand op die laaikas geslaan terwyl die kassiere besig was om op te kas. Na bewering het die verdagte toe ‘n vuurwapen uitgeruk en op die kassiere gerig en aangedring op die kontant. Die verdagte het te voet op die vlug geslaan. Die verdagte het ‘n klapmus en wolhandskoene aangehad.
Enigiemand met inligting kan inspekteur Nattie Groenewald kontak by 083 246 1639 of inspekteur Gideon du Bruyn by 083 390 9154.